sinds 1994...
Leren wordt weer leuk!

Voor wie?

Voor leerlingen in het voortgezet onderwijs die moeite hebben met het beginnen, indelen, doorzetten of afronden van hun school- of studiewerk.

Voor leerlingen die moeite hebben met één of meerdere schoolvakken, of die een achterstand in bepaalde vakken hebben.


Voor leerlingen met dyslexie, dyscalculie of andere leer-, lees- of studieproblemen in het voortgezet onderwijs, al dan niet in het bezit van een PGB.

Voor leerlingen die snel zijn afgeleid en moeite met concentratie hebben en voor leerlingen die veel baat hebben bij het intensief oefenen van schoolvakken.


Voor leerlingen met een autoriteitsprobleem die weinig aannemen van ouders en/of docenten. Huiswerk maken op een rustige en neutrale plek, die los staat van school en thuis, kan dan een oplossing zijn.

Voor ouders/verzorgers is Wietske Breman Studiebegeleiding uw gelijkwaardige gesprekspartner voor vragen over school, studie en opvoeding.

Peter, 16 jaar (3 VWO)

"Een diploma behalen is belangrijk, maar ik weet van mezelf dat ik geen discipline heb. Daarnaast bots ik gewoon met mijn docenten op school en met mijn ouders. De begeleiders van Wietske Breman Studiebegeleiding begrijpen mij beter en ik begrijp hun uitleg ook beter."

Drs. Wietske E. Breman   |   Praktijk voor Studiebegeleiding   |   Kennemerpark 106   |   2051 KN Overveen   |   Tel. 023-5261135